Tuotetiedot


Magnesia Sitraatti

Magnesia Sitraatti rentouttaa lihaksia ja hermostoa. Rankan harjoituksen jälkeen keho käy ylikierroksilla. Lepo ja palautuminen ovat tärkeässä osassa kehittymisessä rankan harjoituksen jälkeen. Magnesiumin avulla saat lihaksiston rauhoittumaan.


TerveOlo Magnesia Sitraatti

Käyttöohje: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.
Tuote valmistetaan tiloissa joissa käsitellään maitoa, munaa, soijaa sekä pähkinöitä.
Ainesosat: Magnesiumsitraatti kapseli (liivate, glyseroli, väriaine; titaanidioksidi).


Multivitamiini

Monipuolinen terveellinen ruokavalio antaa hyvän perustan kehon hyvin voinnille. Runsaasti kasviksia, hedelmiä ja marjoja sisältävä ruokavalio on hyvä luonnollinen vitamiinien ja hivenaineiden lähde. Suomen ilmasto, kiireinen elämänrytmi tai raskas liikunta voi tuoda haasteita riittävien vitamiinien saamiselle. Arkirytmi ei aina anna mahdollisuutta syödä riittävien suositusten mukaisesti. Vitamiinia tarvitsemme mm., jotta elimistömme pystyy hyödyntämään ravinnosta saatavat hiilihydraatit, proteiinit ja rasvat. Raskas liikunta, sairaudet, imetys ja stressi voivat lisätä myös vitamiinien tarvetta. TerveOlo One Daily multivitamiinista saat kerralla monipuoliset vitamiinilisät tasapainoittamaan olosuhteiden haasteita.

TerveOlo One Daily

Varmista hyvä elinvoima TerveOlo One Daily multivitamiinilla. TerveOlo One Dailystä saat yhdestä purkista tärkeimmät päivittäiset vitamiinit.

Lisäravinteita ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Suositeltuja annoksia ei tule ylittää.


Kalaöljy

Pitkäketjuiset omega-3 rasvahapot ovat tärkeitä sydämelle ja aivoille. D-vitamiini auttaa rakentamaan ja ylläpitämään vahvoja lihaksia, luustoa ja hampaistoa. D-vitamiini on tärkeä myös elimistön vastustuskyvylle.

TerveOlo Omega-300

Käyttöohje: 3 kapselia päivässä.
Ainesosat: Kalaöljy Atlantin valtamerestä, liivatekapseli, glyserolia.