TERVEOLO.fi TOIMITUSEHDOT


Toimitusaika:

Tuotteet toimitetaan suoraan kotiin n. 1-4 arkipäivän sisällä tilauksesta.

Toimituskulut:

Terveolo.fi tilauksiin lisätään toimituskulut Postin ja Matkahuollon voimassa olevin toimitussopimusehdoin.

Lasku:

Lasku toimitetaan tilauksen jälkeen toimituksen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen. Laskulla on 14 päivää maksuaikaa laskun päiväyksestä. Eräpäivän jälkeen veloitamme huomautuslaskusta 5 EUR. Jos haluat muuttaa laskun eräpäivää, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kertatilauksen palautusehdot:

Sinulla on 10 päivän palautusoikeus tilaamiisi avaamattomiin tuotteisiin, avattuja pakkauksia emme hyväksy palautukseen. Lähetyksen voit jättää postiin ilmaiseksi asiakaspalautuksena. Muista ilmoittaa asiakaspalveluumme aikeistasi palauttaa tuote! Tilaus ei johda jatkolähetyksiin.

Tilaus:

Tilaus tehdään joko www.terveolo.fi verkkosivujen kautta tai puhelimella tapahtuvan suoramyynnin kautta.

Kauppasopimusta koskevat erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti osapuolten välisellä neuvottelulla. Mikäli kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. (www.kuluttajariita.fi).

Tuotteiden palautus:

Tuotteiden palautusoikeus koskee ainoastaan tilauksen avaamatonta tuotelähetystä. Palautuksen voi tehdä maksutta jättämällä tuotteen postiin ns. asiakaspalautuksena. 13.6.2014 voimaantulleen EU:n lakimuutoksen myötä palautuksesta tulee ilmoittaa etukäteen Terveolon asiakaspalveluun. Muista pyytää kuitti palautuksesta. Palautusoikeus ei koske myöhemmin toimitettuja samansisältöisiä tuotelähetyksiä.

Asiakaspalvelu:

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikkiin asiakkuuteesi liittyvissä kysymyksissä. Puhelinnumeromme on xxxx. palvelemme sinua arkisin klo 11.00 – 15.00 välisenä aikana. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@terveolo.fi tai kotisivuiltamme osoitteesta www.terveolo.fi löytyvän yhteydenottolomakkeen avulla.

Henkilötietojen käyttö:

Henkilötietoja ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolille. Henkilötietoja käytetään vain tuotetoimituksiin, asiakaspalvelutarkoituksiin sekä henkilötietolain mukaisesti.